17/10/11

Lilit i Donís presenten Sense Permís de la NASA

En la seua nova aventura discogràfica, el grup pegolí Lilit i Dionís s’embarquen en un creuer interestel·lar cap a nous espais estilístics, sonors i temàtics, i com no podia ser d’una altra manera, ho fan des de l’àmbit popular, sense burocràcies, autoritzacions i, sobretot, Sense permís de la NASA, títol d’aquest treball.

Sense permís de la NASA recull l’eclosió musical d’una formació singular a l’escena valenciana, creadora d’una fusió única entre la música balcànica, els ritmes llatins i la cançó folk més ballable, tot adobat amb esperit teatral i un fort sentit de l’humor. A més, en el disc de Lilit i Dionís prenen importància a parts iguals la música i la imatge, doncs fidels a la recerca de noves fronteres, han comptat amb la dissenyadora Neus Mahiques com encarregada de la part gràfica. El resultat és un treball gràfic espectacular, amb reproduccions fotogràfiques de relleus fets a mà, i amb imatges en 3D que es poden veure mitjançant les ulleres polaritzades incloses al disc, el primer en valencià en utilitzar aquest sistema.

Sense permís de la NASA és un títol no sols metafòric, doncs l’eclèctica formació s’ha armat amb escafandres, ovnis d’espart i botiges supersòniques per enviar un missatge a la lluna. Serà el proper 22 d’octubre de 2011 al llarg d’un dia temàtic: a les 10:30h es farà la presentació del disc al programa “La Manta al Coll” de Radio Pego, amb signatura d’originals inclosa, i posteriorment, a partir de les 15:00h al programa “El Musicari” de Radio Nou.


A les 19.00 h tindrà lloc una roda de premsa a la Casa de la Cultura de Pego amb la participació de Josep Orihuel en qualitat de presentador, Joan Ortolà com a cantant del grup, Andreu Laguarda en representació de Mésdemil, Enric de Gràcia com a representant de la productora audiovisual Figa Produccions, Rafa Esplugues dels estudis On Tracks i Jonhy Manhatan i Josep Nadal com a col·laboradors del disc, i posteriorment s’enviarà el missatge a l’espai. A les 24:00, tindrem un final de festa a La Trilladora de Pego amb les actuacions de
Jonhy Mahatan and the Pep's Band, Pellikana amb la col·laboració de Rapsodes i Lilit i Dionís.